2022 BODRUM BIOR REGATTA

09-02-2022 14:53
2022 BODRUM BIOR REGATTA
2012 Yılında başlayan Bodrum International Optimist Regatta, bu yıl onuncusu ile tekrar Bodrum'da 15 ülkeden farklı sporcu ve bir çok katılımcısı ile 1-6 Nisan tarihleri arasında start alacak. Optinew ve yelkenmarketi ekibi BIOR'un ilk gününden beri sıkı takipçisi ve destekçisi olarak bu senede sponsorluğunu ve yelkencilere desteğini sürdürecek.
2022 Dünya şampiyonasına ev sahipliği yapacak olan Bodrum Belediye Yelken şubesi tesislerinde, Optinew ve Yelkenmarketi ekibi Optimist sporcuları için özel hazırlanmış olan stand arabası ile hem ürünlerini gösterecek hem de optimist sporcularının ihtiyacı olan optimist ekipmanları ve optimist malzemelerini en kaliteli ve uygun fiyata tedarik edecektir. 
Yarış alanlarında kullanılan charter (kiralık optimistler) için lazim olan ekipmanlar , (ıskaça, hava tankı ya da optimist balonu, rüzgar gülü, optimist gırcala seti, mafsal, optimist kelepçe, padıl, optimist su boşaltma kabı olan çamçak, trapez kayışı, optimist yeke uzatması ve benzeri ürünlerin yedek parçaları rahatlıkla yarış alanın içerisinden temin edebilirler.) 
Bunun dışında hava koşullarına uygun olması için ihtiyaçları olan ( Drytop, likra, wetsuit, balıkadam, zsalopet, trapezlik , optimist şapkası, deniz botu ya da deniz ayakkabısı ) gibi kıyafet ihtiyaçlarını da temin edebilirler. 
Şimdiden yarışmaya katılacak olan bütün sporculara, antrenör, hakem ve velilerimize kocaman başarılar dileriz. 10. BIOR optimist yarışında görüşmek üzere ! 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.